Zonnepanelen installateur

Zonnepanelen installateur Solar Power is met meer dan 2000 installaties en 50000 geplaatste zonnepanelen over heel België een grondlegger inzake zonne-energie. De medewerkers blijven zich specialiseren in hernieuwbare energie.

Zonnepanelen installateur voor particulieren en bedrijven

Zonnepanelen installateur Solar Power Systems focust zich naast particulieren en kmo’s steeds meer op overheden en grotere bedrijven. Via deze klanten genereert het bedrijf grotere volumes en worden ook andere, innovatieve investeringsvormen mogelijk. De holistische en anticiperende aanpak van Solar Power Systems neemt alle zorgen weg bij de klant: die krijgt vanaf het eerste contact een eerlijk en duidelijk antwoord op al zijn vragen. Ook na de plaatsing kan de klant blijven rekenen op de zonne-energiespecialist. Klanten van Solar Power Systems kiezen resoluut voor een financieel rendement op termijn.

Dé referentie in zonne-energie 

Zonnepanelen installateur Solar Power Systems staat voor jarenlange expertise op het vlak van installaties voor zonne-energie. Solar Power Systems doet meer dan het plaatsen van zonne-energie-installaties. De mederwerkers kijken naar het geheel: ze zoeken samen met de klant de meest voordelig oplossing zowel financieël, esthetisch als technisch. Solar Power Systems garandeert eerlijk en deskundig advies zodat de klant zonder zorgen kan genieten van rendabele hernieuwbare energie. Daarnaast biedt Solar Power Systems nu aan alle eigenaars van zonnepanelen een onderhoud en controle programma aan vanaf 199 Euro/jaar.

 

20 jaar rendementsgarantie

Als uw bij Zonnepanelen installateur Solar Power Systems uw zonne-energie installatie koopt, verwacht u vanzelfsprekend garantie op uw zonnepanelen.

Bij SPS hebben wij de garantie op zonnepanelen in 3 termijnen vastgelegd:

Op de installatie van de zonnepanelen: garantie 2 jaar op de werkuren
Op de omvormers van SMA: fabrieksgarantie 5 jaar
Op de panelen: 10 jaar fabrieksgarantie en 20 jaar rendementsgarantie

Met Solar Power Systems bent u dus gegarandeerd van een nette oplevering en
langdurig betrouwbare werking van uw zonnepanelen.

Contact

Zonnepanelen installateur nodig? Neem voor meer info of een vrijblijvende prijsofferte contact op via tel: 03 640 39 50, mail:  info@solarpowersystems.com   of ga naar ons contactformulier.

Tags: Tags: EPB eisen bij nieuwbouw - Onderhoud zonnepanelen - Zelf monteren of uitbesteden

KIES VOOR EEN BETER RENDEMENT EN VRAAG UW OFFERTE AAN

Betaalbare en hoogwaardige zonnepanelen met 10 jaar garantie!