Zonnepanelen Vlaanderen

Zonnepanelen Vlaanderen " Solar Power Systems " is de referentie in zonne-energie. De medewerkers blijven zich specialiseren in hernieuwbare energie. Solar Power Systems focust zich naast particulieren en kmo’s steeds meer op overheden en grotere bedrijven. Via deze klanten genereert het bedrijf grotere volumes en worden ook andere, innovatieve investeringsvormen mogelijk. De holistische en anticiperende aanpak van Solar Power Systems neemt alle zorgen weg bij de klant: die krijgt vanaf het eerste contact een eerlijk en duidelijk antwoord op al zijn vragen. Ook na de plaatsing kan de klant blijven rekenen op de zonne-energiespecialist. Klanten van Solar Power Systems kiezen resoluut voor een financieel rendement op termijn.

Zonnepanelen Vlaanderen

Op zoek naar de beste zonnepanelen in Vlaanderen? Kies dan SPS dé leverancier en installateur van zonnepanelen tegen de scherpste prijs.  Het bedrijf staat voor jarenlange expertise op het vlak van installaties voor zonne-energie. Zonnepanelen Vlaanderen doet meer dan het plaatsen van zonne-energie-installaties. De mederwerkers kijken naar het geheel: ze zoeken samen met de klant de meest voordelig oplossing zowel financieël, esthetisch als technisch. Solar Power Systems garandeert eerlijk en deskundig advies zodat de klant zonder zorgen kan genieten van rendabele hernieuwbare energie.

20 jaar rendementsgarantie

Als uw bij Solar Power Systems "zonnepanelen Vlaanderen" uw zonne-energie installatie koopt, verwacht u vanzelfsprekend garantie op uw zonnepanelen.

Bij SPS hebben wij de garantie op zonnepanelen in 3 termijnen vastgelegd:

Op de installatie van de zonnepanelen: garantie 2 jaar op de werkuren
Op de omvormers van SMA: fabrieksgarantie 5 jaar
Op de panelen: 10 jaar fabrieksgarantie en 20 jaar rendementsgarantie

Met Solar Power Systems bent u dus gegarandeerd van een nette oplevering en langdurig betrouwbare werking van uw zonnepanelen. Wij bieden nu aan alle eigenaars van zonnepanelen een onderhoud en controle programma aan vanaf 199 Euro/jaar.

Installatie van zonnepanelen

De installatie van zonnepanelen moet nauwkeurig worden aangepakt. Voordat wij op vakkundige wijze uw zonnepanelen plaatsen, willen wij tot in detail op de hoogte zijn van het verbruik, de grootte van het dak  en het voorziene budget. Vandaar dat wij geen offertes vanop afstand opstellen, wij komen altijd bij u langs!

Contact

Neem voor meer info of een vrijblijvende prijsofferte contact op Zonnepanelen Vlaanderen via tel: 03 640 39 50, mail:  info@solarpowersystems.com   of ga naar ons contactformulier.

Tags: EPB eisen bij nieuwbouw - Onderhoud zonnepanelen - Zelf monteren of uitbesteden

KIES VOOR EEN BETER RENDEMENT EN VRAAG UW OFFERTE AAN

Betaalbare en hoogwaardige zonnepanelen met 10 jaar garantie!