Een opmerkelijke geschiedenis

In 1897 startte Guillaume Campo een kleine kunstwinkel bij hem thuis. De galerij moest zichzelf meerdere keren heruitvinden, heeft twee wereldoorlogen overleeft en de financiële crisis van 1929.

 

De tweede generatie runde zijn galerijen op de Meir, waar het in 1960 een nieuwe stap zette. Gerund door Freddy en Frans Campo bleef de omzet van de galerij stijgen, gevolgd door een steeds toenemend aantal klanten. Op een tien dagen durende tentoonstelling woonden ongeveer 20.000 bezoekers de tentoonstelling bij.

 

Vandaag de dag

In 1992 nam Guy Campo, sinds 1984 actief lid van de galerie, het familiebedrijf over. De galerij verhuisde naar een prachtig art-deco-gebouw aan de Grote Steenweg, gebouwd in 1929. Het voormalige bioscooptheater werd volledig gerestaureerd en opnieuw ingericht met betrekking tot zijn huidige uiterlijk, een indrukwekkende galerieruimte van 1700 m².

 

Kwaliteit en authenticiteit zijn steeds aanwezig in de keuze van Guy Campo.  Daarom ook de keuze voor Solar Power Systems.  Een kwalitatieve zonnepanelen installatie op de juiste manier geplaatst aan een competitieve prijs door een authentieke leverancier.  Solar Power Systems is trouwens een van de enigen in de Vlaamse Markt die enkel zonnepanelen plaatst en daardoor kwaliteit kan garanderen.

KIES VOOR EEN BETER RENDEMENT EN VRAAG UW OFFERTE AAN

Betaalbare en hoogwaardige zonnepanelen met 10 jaar garantie!