Zonnepanelen kopen? Dan zit je hier goed! Solar Power Systems is gespecialiseerd in zonnepanelen zowel verkoop, plaatsen als onderhoud. Het bedrijf staat voor jarenlange expertise op het vlak van installaties voor zonne-energie. Solar Power Systems doet meer dan het plaatsen van zonne-energie-installaties. De mederwerkers kijken naar het geheel: ze zoeken samen met de klant de meest voordelig oplossing zowel financieël, esthetisch als technisch. Solar Power Systems garandeert eerlijk en deskundig advies zodat de klant zonder zorgen kan genieten van rendabele hernieuwbare energie.

Zonnepanelen kopen voor de beste prijs

U wil met zonnepanelen kopen zelf uw eigen schone energie opwekken en tegelijkertijd geld besparen op uw energierekening. Maar gaat u de zonnepanelen zelf monteren of laten plaatsen? Alleen zeer handige klussers met kennis van dakwerken en elektriciteit, raden wij aan dit te overwegen.

Kies voor een erkend installateur

De reden om voor een erkende installateur te kiezen, zijn meeromvattend. Stel uzelf de volgende vragen om te bepalen hoe professioneel de geplande installatie wordt aangepakt:

Veiligheidseisen tijdens de installatie
Wordt voldaan aan de wettelijke eisen ten aanzien van de bescherming van diegene die het zonnepaneel plaats? Beschikt u bijvoorbeeld over een veiligheidsconstructie als op een schuin dak wordt gewerkt? En sluit u vooraf goed de elektriciteit af?

Complexiteit van de installatie
Welk type zonnepaneel wordt geïnstalleerd en wat betekent dit voor de montage-instructies, waarbij fabrieksgarantie wordt gewaarborgd?  Hoe sluit u het zonnepaneel goed aan op een omvormer en het elektriciteitsnetwerk? Klopt de dikte van gebruikte kabels ?

Obstructieverliezen
Een zonnepaneel levert maximaal rendement als de hellingsgraad en oriëntatierichting optimaal zijn. Wordt daarbij ook rekening gehouden met het vermijden van beschaduwing als gevolg van obstakels die de zon (kunnen) tegenhouden?

Maak je keuze, zonnepanelen kopen en zelf monteren of alles uitbesteden. Twijfelt u nog over? Wij adviseren en helpen u graag: u kunt erop vertrouwen dat dan alles in één keer uitstekend geregeld is.

Contact

Zonnepanelen kopen? Neem voor meer info of een vrijblijvende prijsofferte contact op via tel: 03 640 39 50, mail:  info@solarpowersystems.com   of ga naar ons contactformulier.

 

Tags: kosten zonnepanelen -   zonnepanelen installateurzonnepanelen vlaanderen

 

KIES VOOR EEN BETER RENDEMENT EN VRAAG UW OFFERTE AAN

Betaalbare en hoogwaardige zonnepanelen met 10 jaar garantie!