WIE IS SOLAR POWER SYSTEM

Solar Power Systems 1.0 

Solar Power Systems was tot 2014 een grote speler in de regio Antwerpen Noord. Het bedrijf van Luc Martens telde een 50-tal medewerkers. Eén van de grootste realisaties is de Solar Tunnel naast de spoorlijn Antwerpen-Amsterdam ter hoogte van Brasschaat. Solar Power Systems installeerde in die tijd zonnepanelen op meer dan 2000.

In de jaren van de hoge subsidies floreerde de markt en het aantal installateurs van zonnepanelen. Onder hen waren heel veel cowboys die de sector het negatieve imago bezorgden van poenpakkers. Er werden vaak panelen geïnstalleerd zonder rekening te houden met esthetische of technische aspecten. Het enige wat voor hen telde was cashen en subsidies.

Solar Power Systems 2.0 

Sinds augustus 2016 is Solar Power Systems terug actief met drie vennoten. Luc Martens is zaakvoerder. De technische leiding zit bij Luc Van Hoeylandt. De zaakvoerder heeft niet stilgezeten de afgelopen twee jaar; hij heeft zich in Amerika verder verdiept en gespecialiseerd in zonne-energie. Hij wil die inzichten vertalen naar innovatieve modellen binnen de Vlaamse zonne-energiesector.

MISSIE: SPECIALIST IN ZONNEPANELEN 

Solar Power Systems is een bedrijf gespecialiseerd in zonnepanelen. Het bedrijf staat voor jarenlange expertise op het vlak van installaties voor zonne-energie. Solar Power Systems doet meer dan het plaatsen van zonne-energie-installaties. De medewerkers kijken naar het geheel: ze zoeken samen met de klant de meest voordelige oplossing zowel financieel, esthetisch als bouwtechnisch. Solar Power Systems garandeert eerlijk en deskundig advies zodat de klant zonder zorgen kan genieten van rendabele hernieuwbare energie.

VISIE: Dé referentie in zonne-energie 

Solar Power Systems wil de referentie in zonne-energie zijn in Vlaanderen. De medewerkers blijven zich specialiseren in hernieuwbare energie. Solar Power Systems focust zich naast particulieren en kmo’s steeds meer op overheden en grotere bedrijven. Via deze klanten genereert het bedrijf grotere volumes en worden ook andere, innovatieve investeringsvormen mogelijk. De holistische en anticiperende aanpak van Solar Power Systems neemt alle zorgen weg bij de klant: die krijgt vanaf het eerste contact een eerlijk en duidelijk antwoord op al zijn vragen. Ook na de plaatsing kan de klant blijven rekenen op de zonne-energiespecialist. Klanten van Solar Power Systems kiezen resoluut voor een financieel rendement op termijn.

KIES VOOR EEN BETER RENDEMENT EN VRAAG UW OFFERTE AAN

Betaalbare en hoogwaardige zonnepanelen met 10 jaar garantie!